Ko smo mi
 
Adresa naše web stranice je: https://malpeza.ba.
 
Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo
Komentari
 
Kada posjetitelji na web mjestu ostave komentare, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.
 
Anonimizirani niz kreiran s vaše adrese e-pošte (koji se također naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.
 
Mediji
 
Ako slike učitavate na web mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetioci web stranice mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web mjestu.
 
Kontakt obrasci
Kolačići
 
Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se prijaviti za spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da vam ne bi trebalo ponovo da ispunjavate svoje detalje kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.
 
Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik.
 
Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izbora zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Upamti me”, prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.
 
Ako uredite ili objavite članak, u vaš preglednik će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.
 
Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica
 
Članci na ovoj web lokaciji mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.
 
Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.
 
Analitika
S kim dijelimo vaše podatke
Koliko dugo čuvamo vaše podatke
 
Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.
 
Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.
 
Koja su prava nad vašim podacima
 
Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.
 
Kamo šaljemo vaše podatke
 
Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.
 
Vaše kontakt informacije
Dodatne informacije
Kako štitimo vaše podatke
Koje postupke kršenja podataka imamo
Od kojih trećih strana primamo podatke
Što automatizirano donošenje odluka i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima
Zahtjevi za regulatorno objavljivanje u industriji
Ocijenite page