Za kratko vrijeme na bosanskohercegovačkom tržištu, kao mlada kompanija, možemo se pohvaliti mnogobrojnim uspješnim projektima, a to najbolje pokazuju zadovoljna lica naših klijenata.
Asortiman Malpeza salona rasvjete je veoma širok. Nudimo i bavimo se osvjetljavanjem svih vrsta prostora, kako interijera tako i eksterijera.

U našoj bogatoj ponudi rasvjetnih tijela možete pronaći lustere, visilice, plafonjere, reflektore i podne/stolne lampe te različite modele zidnih, stropnih, stonih, podnih, dječijih i spot lampi/svjetiljki. Garantujemo da će ponuda zadovoljiti i najizbirljivije.
Posebno smo ponosni i obraćamo pažnju na dizajn, koji je vrlo raznolik, tako da našim svjetiljkama možete opremiti stilski različite prostore: moderne, klasične ili rustikalne.
Materijal je u potpunosti prilagođen dizajnu, te kod nas možete pronaći izvedbe od stakla, kristala ili materijala nove tehnološke obrade u kombinaciji sa drvetom, plastikom, mesingom, niklom…

Specijalizirani smo za LED rasvjetu te su svi naši artikli upravo LED tehnologije.
Karakteristike LED rasvjete su: veoma mala potrošnja električne energije i dug radni vijek. Korištenjem LED rasvjete možete uštediti i do 80% električne energije, dok je radni vijek LED rasvjete do 30 000 sati. LED rasvjeta također čuva i štiti Vaše zdravlje s obzirom da ne sadržava živu niti otrovne plinove.

Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjerite se u široku i kvalitetnu ponudu proizvoda. Stojimo Vam na raspolaganju kako bismo Vam stručnim savjetima pomogli u odabiru savršene rasvjete za Vaše prostore.

Očekujemo Vas u ulici 21. aprila br. 6 (preko puta Termoelektrane na starom putu Tuzla-Šićki Brod), Tuzla, BiH.

mapleza footer logo

E. C.
Vlasnik

+387 61 546 001

mapleza footer logo

N. M.
Prodavač

+387 61 546 001

4.6/5 - (58 votes)